Spring til indhold
TecnoGuias

Sådan deaktiveres min instagram -konto

hvordan jeg deaktiverer min instagram -konto

Instagram er en af de mest brugte applikationer blandt internetbrugere, fra den yngste til den mest voksne. Det er helt sikkert sket, at du har søgt på instagram i stedet for at udføre dine ventende aktiviteter, forstyrre din rutine eller måske dit arbejde, så her vil vi forklare dig hvordan du deaktiverer din instagram -konto.

For mange brugere kan det være en distraktion at stoppe op og se lidt på den enorme mængde fotos, videoer og historier, der udgives dagligt, og det kan ske, at de ønsker det deaktiver din instagram -konto for at give dig selv en pause. Af denne grund viser vi trin for trin, hvordan du nemt deaktiverer en Instagram -konto.

Hvordan kan jeg deaktivere min instagram -konto?

Instagram har cirka 500 millioner konti aktive dagligt og er en af de platforme med den højeste vækstrate i de seneste år. Du kan holde kontakten med dine venner og familie og endda interagere med dine yndlingsartister. 

Hvordan kan jeg deaktivere min Instagram -konto?

Plus med alle de nye funktioner, de fortsat tilføjer, kan det blive virkelig vanedannende der er også mange brugere, der har besluttet at deaktivere deres profil. Så vi viser dig, hvordan du kan deaktivere din instagram -konto midlertidigt og permanent, hvis du ikke vil bruge den senere.

Deaktiver midlertidigt din konto

Dernæst vil vi forklare trin for trin hvordan du deaktiverer din Instagram -konto på få minutter. For at deaktivere din Instagram -profil skal du logge ind på det officielle websted fra en computer, da denne mulighed ikke er tilgængelig i applikationen til mobile enheder. 

  • Først skal du få adgang til Instagram officielle hjemmeside.
  • Log på med din konto som normalt.
  • Klik på din profilbillede i øverste højre hjørne.
  • Trykke "Rediger profil".
  • Vælge "Deaktiver min konto midlertidigt".
  • Vælge årsagen til, at du deaktiverer din konto.
  • Indtast dit adgangskode.
  • Klik til sidst "Deaktiver midlertidigt min konto".

Når du deaktiverer din instagram -konto, er dine publikationer, følgere og kommentarer skjult indtil du beslutter dig for at genaktivere det. For at aktivere det igen skal du kun logge ind med dit brugernavn og din adgangskode.

Jeg vil deaktivere min konto permanent 

Til deaktiveres permanent din instagram -konto skal have adgang til et specifikt link, da denne mulighed ikke er tilgængelig i mobilapplikationen eller i webgrænsefladen. Husk, at det ikke vil være muligt at registrere igen hos den samme bruger på grund af en sikkerhedsforanstaltning af platformen.

Når du har besluttet at slette din profil permanent, skal du bare følge følgende trin:

  • Gå ind på den specielle instagram -side ved at klikke her.
  • Log på med den konto, du vil deaktivere.
  • I rullemenuen, vælg årsagen som du sletter din konto for.
  • Skriv din adgangskode.
  • Tryk på for at afslutte "Slet min konto permanent".

Husk, at når du deaktiverer din instagram -konto permanent, bliver alle dine oplysninger slettet, og du vil ikke kunne gendanne dem, så måske inden du fortsætter vil have download dine fotos og videoer for at bevare dine minder.

Genaktiver din instagram -konto

Hvis du har deaktiveret din Instagram -profil, og du føler, at det er tid til at gå tilbage, kan du aktivere den igen bare ved at logge ind med dit brugernavn og din adgangskode. Alle dine oplysninger gendannes dog du skal vente en kort periode fastsat af Instagram.

Hvis du har deaktiveret din konto permanent, kan du aktivere den, når du logger ind kun hvis du gør det inden for en måned, da alle dine oplysninger efter dette tidspunkt vil blive slettet, og du ikke vil kunne gendanne dem.