Spring til indhold
TecnoGuias

Sådan slettes en Instagram -konto

I de senere år er sociale netværk blevet en del af folks dagligdag med mere end 3,19 milliarder aktive månedlige brugere. Brugen af disse applikationer betyder imidlertid en konstant distraktion for dine daglige aktiviteter, så nedenfor viser vi dig hvordan man sletter en Instagram -konto.

Undersøgelser har vist, at i øjeblikket 84% af mennesker med internetadgang bruger et socialt netværk, cirka 50% af verdens befolkning. På trods af disse netværks store popularitet er der dem, der gerne vil væk lidt fra den verden, og derfor vil de gerne vide det hvordan du sletter din Instagram -konto permanent.

Hvordan sletter jeg min Instagram -konto?

Instagram er blandt de applikationer, der bruges mest på verdensplan, nummer 6, henholdsvis efter Facebook, YouTube, WhatsApp, Facebook Messenger og WeChat.

Sådan slettes min Instagram -konto

På trods af din store modtagelighed, der er brugere, der beslutter at undvære denne applikationaf forskellige årsager, såsom den store distraktion, det forårsager. Derfor tilbyder applikationen dig funktionen til at slette din profil, og bare ved at følge disse lette trin kan du slette din Instagram -konto.

Først skal du vide, at du fra Instagram -webgrænsefladen kun kan slette din konto midlertidigt. Men rolig, takket være de værktøjer, der tilbydes af internettet, vil vi kunne vise dig hvordan du sletter din konto permanent.

Deaktiver din konto midlertidigt

Deaktiver midlertidigt en Instagram -konto Det er meget enkelt, du skal bare følge disse trin:

  • Indtast det officielle websted for Instagram.
  • Log ind på din konto som sædvanligt.
  • Klik på dit profilbillede som du kan se i øverste venstre hjørne.
  • Vælge "Rediger profil".
  • Tryk på indstillingen nederst på siden "Deaktiver min konto midlertidigt".
  • Nu skal du simpelthen vælg grunden til, at du vil deaktivere din konto og indtast din adgangskode.
  • Endelig vælger du indstillingen "Deaktiver midlertidigt min konto" og klar!

Når du deaktiverer din konto, dine kommentarer og likes vil blive skjult indtil du genaktiverer din konto.

Trin til permanent sletning af en Instagram -konto

Takket være uendeligheden af værktøjer eller oplysninger fra Internettet, kan du nu slet din Instagram -konto med et særligt link og følge disse trin:

  • Gå ind i Instagram specielt link
  • Log ind på din konto fra Instagram
  • Nu skal du vælg grunden til, at du vil slette din konto og indtast din adgangskode
  • Klik til sidst på knappen "Fjerne" og du vil have slettet din konto.

Efter at have accepteret at slette din konto, Instagram sletter det permanent, efter der er gået en måned have udført denne proces.

Sådan sikkerhedskopieres din Instagram

Hvis du vil slette din Instagram -konto, men du vil gem alle de fotos eller videoer, som du værdsætter så megetDu kan gøre det både fra din mobilapplikation og fra det officielle websted.

hvordan du sikkerhedskopierer din instagram

Til dette skal du download en sikkerhedskopi fra din mobil, tablet eller computer ved at følge disse enkle trin:

  • Gå ind i Instagram -applikation eller officiel Instagram -side og få adgang til din konto.
  • Indtast din profil trykke på dit foto i nederste venstre hjørne.
  • Åbn menu indtastning af muligheden for de tre striber i øverste venstre hjørne.
  • I slutningen af menuen vil du se "Indstillinger", vælg den mulighed og indtast "Sikkerhed".
  • Nu skal du trykke på indstillingen "Dataoverførsel".
  • På samme måde skal du indtaste din e -mail, anmode om download, og indtast din Instagram -adgangskode og tryk på "Næste".
  • På samme måde skal du åbne den e -mail, som du vil modtage fra Instagram med downloadlinket til dine filer (det tager normalt mellem 1 og 48 timer) og vælge indstillingen "Download oplysninger".
  • Endelig vil du blive omdirigeret til Instagram -siden for at komme ind på din konto, ved blot at gøre det vælg igen "Download oplysninger" og downloadingen starter straks i en Zip -fil.

Som et resultat, og ved at følge disse trin, vil du være i stand til få alle multimediedata fra din Instagram -konto takket være den sikkerhedskopi, der er foretaget, så hvis du vil slette kontoen, kan du værdsætte disse minder.

Genaktiver en Instagram -konto

Sikkert, på et tidspunkt vil du gerne bruge denne applikation igen, så hvis du kun har deaktiveret den, vil du kunne bruge den igen. Alligevel, Instagram tillader dig ikke at aktivere det med det samme og for at gøre det skal du bare vente en forudbestemt tid.

På den anden side, hvis du permanent slettede din konto, og du vil gendanne den, kan du gøre det, før den planlagte måned er gået, ved at logge ind på din konto, som du normalt gør. Alligevel, efterhånden som måneden er gået, kan du ikke gendanne dine kontodata og alt bliver definitivt elimineret.