Spring til indhold
TecnoGuias

Sådan ved du, om du er blevet blokeret på instagram

hvordan ved du, om du er blevet blokeret på instagram

Hvis du har bemærket, at en persons Instagram -indlæg ikke længere vises, kan det betyde, at du er blevet blokeret, eller måske har de slettet deres konto. Hvis du vil løse dette spørgsmål, vil du stille dig selv hvordan ved du, om du er blevet blokeret på instagram da du ikke modtager nogen besked, og selvom du ikke kan få adgang til deres publikationer, kan der være nogle signaler på platformen, der kan forvirre dig.

Når en person blokerer dig, du kan ikke se deres indlæg, kommentarer eller sende dem direkte beskeder. I nogle tilfælde kan du dog stadig finde den bruger, der blokerede dig, hvis du havde en samtale med ham, eller hvis blokken er nylig.

Hvordan ved jeg, om nogen har blokeret mig på instagram?

På instagram helt sikkert der er ingen klar vej at vide, om du er blevet blokeret, men der er visse indikationer, som du kan identificere for at opdage, om du er blevet blokeret af en person.

Når en konto slettes eller deaktiveres, ligesom når nogen blokerer dig, er det ikke muligt at få adgang til deres instagram fotos, så det må vi gennemgå detaljerne for ikke at forvirre os.

Brug søgemaskinen

Det første du kan gøre er at placere brugeren i søgemaskinen og kontrollere, om den vises i din søgning. Hvis den person, du leder efter, ikke vises i resultaterne, kan det betyde, at de har deres private konto, og de har effektivt blokeret dig, eller tværtimod du har muligvis simpelthen deaktiveret din profil

hvordan ved du, om du er blevet blokeret ved hjælp af instagram -søgemaskinen

Hvis brugeren har sin konto offentlig, vises den i søgningen, men når du åbner profilen, vil du ikke kunne se hans foto, udover dine indlæg, fulgte konti og følgere vises på nul. Med dette kunne du udlede, at du faktisk er blevet blokeret.

Også du kan få brugeren gennem kommentarer eller tags i andre publikationer, og hvis han har blokeret dig, vil du finde dig selv som i det foregående tilfælde, hvor profilen ikke viser oplysninger, og du ikke vil se muligheden for at følge den.

Tjek dine direkte beskeder

En anden detalje, der kan hjælpe dig med at vide, om du er blevet blokeret, er direkte beskeder. Hvis nogen har blokeret dig, har du ikke mulighed for at skrive direkte til dem, så hvis du går til meddelelsesafsnittet, og når du bruger søgemaskinen, finder du ikke deres konto, du er muligvis blevet blokeret.

Men når en konto er deaktiveret, på samme måde vil det ikke være muligt at sende dig beskeder, så selvom dette kan være vejledende, kan det igen betyde, at brugeren har besluttet at trække sig fra platformen.

Log ind fra instagram -websiden

Selvom du kan bruge din konto til at finde den bruger, som du har mistanke om har blokeret dig, er det ikke den mest nøjagtige måde at besvare dit spørgsmål på. Af denne grund anbefaler vi, at du får adgang direkte fra nettet Instagram uden at bruge din konto. Til dette skal du lukke instagram -sessionen i browseren, eller du kan gå ind i inkognitotilstand.

instagram web ved, om jeg er blevet blokeret

Gå ind i instagram webside og tilføj i slutningen det profilnavn, du vil konsultere, det vil sige: instagram.com/brugernavn. Hvis den ved at gøre dette viser dig profilen med alle oplysninger, men når du søger efter den fra din konto, får du den ikke, du vil være sikker på, at denne person har blokeret dig.

Hvis du ikke husker brugernavnet, skal du bede om hjælp fra en person, der har en instagram -konto og giver dig mulighed for at bruge det til at kontrollere, om det fremgår af denne konto, og din ikke gør det.

Tjek om du er blevet blokeret på Instagram

Hvis du er stoppet med at se publikationer af en profil, er det normalt, at du spekulerer på, om de har blokeret dig, så det er vigtigt at have disse oplysninger for at lære at genkende mulige tegn fra dette og for at differentiere det fra, når en konto er forsvundet.