Spring til indhold
TecnoGuias

Sådan ved du, om du er blevet blokeret på Skype

Sådan ved du, om du er blevet blokeret på Skype

Skype -videoopkalds instant messaging er blevet meget populær i årenes løb og er velegnet til alle mobile enheder. Som en type socialt netværk er det muligt at blokere andre brugere, så i denne artikel lærer vi dig, hvordan du ved, om de har blokeret på Skype.

Du har måske bemærket det ved den første låseindikator, kan du ikke længere se, at en bestemt bruger er forbundet, normalt ville du altid se deres forbindelsesstatus. Det kan også være sådan, at brugeren ikke engang vises for dig. Fra dette kan du begynde at mistanke om, at du er blevet blokeret.

Du er blevet blokeret på Skype, hvad skal du gøre?

Desværre, når nogen blokerer dig, vises der ikke et gigantisk skilt, der advarer dig og informerer dig, at der ikke er noget program eller applikation, der fortæller dig, hvad du skal kontrollere. Men hvis der er en måde, du kan kontrollere, om du har spørgsmålet: Hvordan ved jeg, om jeg blev blokeret på Skype?

Trin 1

Som normalt skal du først Åbn Skype -programmet eller -programmet, fra den enhed, du vil have adgang til, eller som du har adgang til på en almindelig og daglig måde. Indtast derefter din konto med dit nummer eller din e -mail og med din adgangskode.

Trin 2

Find den person, du tror kan have blokeret dig fra listen "kontakter". Denne liste findes i venstre side i computerversionen af Skype eller nederst i mobilversionen.

Trin 3

Du vil have et overblik over alle dine kontakter, og hvis den person, du virkelig har mistanke om, blokerede dig, vises et spørgsmålstegn (?) eller et x (x) ved siden af deres profilbillede. Denne sidste mulighed kan også forekomme, fordi den bruger slettede dig.

Trin 4

Hvis du bedre vil bekræfte, om personen virkelig blokerede eller slettede dig, kan du åbne en chat med denne person. Hvis den person faktisk blokerer dig under navnet, vises der en meddelelse, der siger "Denne person har ikke delt sine oplysninger med dig" eller på spansk "Denne person deler ikke længere sine oplysninger med dig.

Andre måder at finde ud af, om du er blevet blokeret på Skype

Selvom vi i de foregående trin diskuterede den enkle måde at bekræfte, om en bruger blokerede dig, ved du i dette afsnit andre muligheder for at kontrollere, om du er låst op eller ej:

  • Prøv at ringe eller videoopkald med brugeren, hvis "opkaldsfejl" vises Det kan være fordi jeg har blokeret dig. Men det kan også være en indikation på, at internetforbindelsen er lidt ustabil.
  • Du skriver en besked, men disse de når aldrig den anden person, det kan være blokeret.
  • Ikke at se profilbilledet vel vidende, at personen har en det er et klart tegn på, at du er blevet blokeret

På samme måde vil du i det næste afsnit kunne kende den enkle måde at vide, om du ikke er blevet blokeret.

Sådan ved du, om en bruger ikke har blokeret dig på Skype

Den letteste måde at vide, at en person ikke har blokeret eller slettet dig, er, at du kan se deres forbindelsesstatus, ikke en "?" eller et "x". Du kan se det på denne måde:

  • Grøn status: Tilsluttet.
  • Gul urstatus: Væk eller online, men ikke tilgængelig.
  • Rød status: Tag dig ikke af det.
  • Status hvid cirkel med grøn kant: Afbrudt

Der er også den usynlige status, at dette er repræsenteret af en cirkel med en grå kant. Men selvfølgelig at være usynlig, fordi brugeren ikke kan.