Spring til indhold
TecnoGuias

Hvordan ved jeg, om du er blevet blokeret på Telegram?

vide, om du er blevet blokeret af telegram

Når du finder ud af, hvornår de mennesker, der har tilføjet dig, blokerer dig på Telegram af bestemte grunde, må det antages, at det er svært at indse. Sandheden er tværtimod, du kan verificere med forskellige typer signaler, at personen ikke har dig blandt sine kontakter eller værre stadig har begrænset dig.

Det blokere en person Det kan forekomme af personlige eller arbejdsmæssige årsager eller simpelthen for ikke at fortsætte kontakten. Men uanset årsagen, her vil jeg vise dig, hvordan du verificerer, at de har blokeret dig på denne instant messaging -platform. 

Hvordan ved jeg, om du er blokeret eller er blevet blokeret på Telegram?

Når du indser det, skal du kun analysere bestemte ting for at bekræfte, at du slettet eller blokeret direkte:

Ingen tilgængelig status

Interessant nok viser Telegram muligheden for "Online eller sidst set" hver gang. Når en person blokerer dig, kan disse opdateringer ikke ses.

Så tvivl, når denne anomali sker, for hvis det er bekræftende, kommer du ud af staten "for længe siden".

Du modtager ikke nogen form for besked

Ifølge hvad betyder låsemulighed I enhver instant messaging -platform er tanken, at den person, der anvender denne mulighed, ikke modtager modtagelsesbeskeder fra den blokerede bruger.

Derfor er denne formular et middel til at finde ud af, at du er blokeret til 100%, især når du sender en besked, og du indser, at læsebekræftelsen aldrig kommer, det er fordi du lever dette scenario.

Personen reagerer ikke

Denne formular går hånd i hånd med den forrige, når en person ikke reagerer på beskeden eller opkaldet, og du på egen hånd ikke har modtaget et varsel om en slettet konto, så indebærer det den forestående blokering af den anden person.

Kaldes mærker

Da du blev blokeret, bemærkede du, at den anden person ikke vil modtage dine beskeder, på samme måde, de er med videoer eller opkald, de kommer ikke, og din indsats vil være forgæves.

Kontaktfoto slettet

Både i Telegram eller WhatsApp og enhver instant messaging -platform vil det ses, at profilbillede slettes. I Telegram når det sker i stedet for at vise profilbilledet, vises initialerne til kontaktens navn, dette er endnu et tegn på, at du er blokeret.

blokering af telegram -brugere

Årsager til, at låsen genereres

Generelt når denne type blokering opstår, mennesker de forsøger at undgå kontakt, især når det kommer til en tidligere partner eller venner, der ikke ønsker at blive fristet.

Det er også godt, når du er på et stadium, hvor du vil gennemgå overgangen fra en stille duel, det vil sige, at et par sammenbrud motiverer dig til ikke at føle dig chikaneret.

Det giver dig nok vægt til at gælde, når du modtager trusler, mangel på respekt eller verbal aggression. Selvom du måske ikke tror det på et psykologisk plan, tillader disse blokeringsfunktioner dig afslutte konti og lukke cyklusser, på udkig efter en anden måde at generere nye aktiviteter, interesser eller skabe en ny kreds af nære venner.

På trods af at netværk bruges på en positiv måde, når visse konfliktniveauer nås, er det aldrig let at nå gunstige aftaler. Så mulighed for at blokere en person det er altid aktuelt, og du kan anvende det uden problemer.

Hvordan blokerer man en person på Telegram -platformen?

I tilfælde af at anvende denne type metode på egen hånd til fjerne giftige mennesker i dine kontakter. Du skal bare anvende følgende trin:

  • Indtast applikationen.
  • Se efter ikonet med tre vandrette søjler, normalt er det det, der tages som menukategori.
  • Indtast sektionen af dine kontakter.
  • Vælg den kontaktperson, du vil blokere, fra din liste.
  • Åbn chatten, klik på den del af deres navn, og klik derefter på ikonet med tre prikker, som er placeret ved siden af dit foto.
  • Vælg at blokere, udfør handlingen.

Husk, at platformen også tillader dig det rapportere brugere, der overtræder applikationens regler. Måske havde du ikke tænkt over det, men Telegram har midlerne til at beskytte dit privatliv og din sikkerhed. Især når en anden ønsker at chikanere dig eller misbruge din tillid.

På den anden side skal du ikke bekymre dig om at blive blokeret på Telegram, hvis du går igennem en fremmed situation fra din side, ellers hvis du er den involverede, prøv at genvinde venskab eller kontakt med den anden person og forsøge at nå en gunstig aftale for begge.