Doorgaan naar artikel
TecnoGuias

Hoe weet je of je bent geblokkeerd op Telegram?

weten of je bent geblokkeerd door telegram

Als u erachter komt wanneer de mensen die u hebben toegevoegd, u om bepaalde redenen op Telegram blokkeren, moet worden aangenomen dat dit moeilijk te realiseren is. De waarheid is precies het tegenovergestelde, u kunt met verschillende soorten signalen verifiëren dat die persoon u niet in zijn contacten heeft of, erger nog, u heeft beperkt.

De een persoon blokkeren Het kan gebeuren om persoonlijke of werkredenen of gewoon om het contact niet voort te zetten. Wat de reden ook is, hier zal ik je laten zien hoe je kunt verifiëren dat ze je hebben geblokkeerd op dit instant messaging-platform. 

Hoe weet u of u bent geblokkeerd of bent geblokkeerd op Telegram?

Als je het je realiseert, hoef je alleen maar bepaalde dingen te analyseren om te certificeren dat je direct verwijderd of geblokkeerd:

Geen status beschikbaar

Interessant is dat Telegram elke keer de optie "Online of laatst gezien" laat zien. Wanneer een persoon u blokkeert, kunnen deze updates niet worden bekeken.

Dus twijfel wanneer deze anomalie zich voordoet, want als het bevestigend is, kom je uit de staat "Lang geleden".

U ontvangt geen enkel type bericht

Volgens wat betekent vergrendelingsoptie In elk instant messaging-platform is het idee dat de persoon die deze optie toepast, geen ontvangstberichten ontvangt van de geblokkeerde gebruiker.

Daarom is dit formulier een middel om erachter te komen dat je geblokkeerd bent voor 100%, met name wanneer je een bericht verzendt en je realiseert dat de leesbevestiging nooit aankomt, omdat je dit scenario leeft.

Persoon reageert niet

Dit formulier gaat hand in hand met het vorige, wanneer een persoon niet reageert op het bericht of de gemaakte oproep en u zelf geen melding heeft ontvangen van een verwijderd account, dan impliceert dit de op handen zijnde blokkering van de andere persoon.

Genoemde merken

Omdat je geblokkeerd bent, heb je gemerkt dat de andere persoon je berichten niet zal ontvangen, op dezelfde manier, ze zijn met video's of oproepen, ze zullen niet aankomen en je inspanningen zullen tevergeefs zijn.

Contactfoto verwijderd

Zowel in Telegram of WhatsApp als op elk instant messaging-platform zal worden gezien dat de profielfoto is verwijderd. In Telegram wanneer dat gebeurt in plaats van de profielfoto weer te geven, verschijnen de initialen van de naam van de contactpersoon, dit is een ander teken dat u bent geblokkeerd.

telegram gebruiker blokkeren

Redenen waarom het slot wordt gegenereerd:

Over het algemeen, wanneer dit type blokkade optreedt, ze proberen contact te vermijdenZeker als het gaat om een ex-partner of vrienden die niet in de verleiding willen komen.

Het is ook goed als je in een fase zit dat je de overgang van een rustig duel wilt doormaken, dat wil zeggen, een koppelinzinking motiveert je om je niet lastiggevallen te voelen.

Dat geeft je voldoende nadruk om toe te passen wanneer je bedreigingen, gebrek aan respect of verbale agressie ontvangt. Hoewel je het op psychologisch niveau misschien niet gelooft, stellen deze blokkerende functies je in staat rekeningen vereffenen en cycli sluiten, op zoek naar een andere manier om nieuwe activiteiten, interesses te genereren of een nieuwe kring van goede vrienden te creëren.

Ondanks het feit dat netwerken op een positieve manier worden gebruikt, is het bij het bereiken van bepaalde niveaus van conflicten nooit gemakkelijk om tot gunstige overeenkomsten te komen. Dus de optie om een persoon te blokkeren het is altijd actueel en je kunt het probleemloos toepassen.

Hoe een persoon op het Telegram-platform blokkeren?

In het geval dat u dit type methode alleen toepast op: elimineer giftige mensen binnen uw contacten. U hoeft alleen de volgende stappen toe te passen:

  • Voer de applicatie in.
  • Zoek naar het pictogram met drie horizontale balken, meestal is dit degene die als menucategorie wordt gebruikt.
  • Voer het gedeelte van uw contacten in.
  • Kies uit je lijst het contact dat je gaat blokkeren.
  • Open de chat, klik op het deel van hun naam en klik vervolgens op het pictogram met de drie stippen, dat zich naast uw foto bevindt.
  • Kies om te blokkeren, voer de actie uit.

Houd er rekening mee dat het platform u ook toestaat rapporteer gebruikers die de regels van de applicatie overtreden. Misschien had u er nog niet over nagedacht, maar Telegram heeft de middelen om uw privacy en veiligheid te beschermen. Zeker als iemand anders je wil lastigvallen of misbruik wil maken van je vertrouwen.

Aan de andere kant, maak je geen zorgen dat je wordt geblokkeerd op Telegram, als je door een buitenaardse situatie van jouw kant gaat, anders, als jij degene bent die erbij betrokken is, probeer dan vriendschap of contact met de andere persoon te herwinnen, in een poging een gunstige te bereiken overeenkomst voor beide.