Hoppa till innehåll
TecnoGuias

Hur vet jag om du har blockerats på Telegram?

vet om du har blockerats av telegram

Att ta reda på när de personer som har lagt till dig blockerar dig på Telegram av vissa skäl, det måste antas att det är svårt att inse. Sanningen är tvärtom, du kan verifiera med olika typer av signaler att personen inte har dig bland sina kontakter eller ännu värre har begränsat dig.

De blockera en person Det kan uppstå av personliga eller arbetsmässiga skäl eller helt enkelt för att inte fortsätta kontakten. Men oavsett anledning, här kommer jag att visa dig hur du verifierar att de har blockerat dig på denna snabbmeddelandeplattform. 

Hur vet jag om du är blockerad eller har blockerats på Telegram?

När du inser det behöver du bara analysera vissa saker för att intyga att du är det raderas eller blockeras direkt:

Ingen status tillgänglig

Intressant nog visar Telegram alternativet "Online eller senast sett" varje gång. När en person blockerar dig kan dessa uppdateringar inte visas.

Så tvivel när denna avvikelse händer, för om det är bekräftande kommer du att komma ur staten "för länge sedan".

Du får inte någon typ av meddelande

Enligt vad betyder låsalternativ I vilken plattform som helst för snabbmeddelanden är tanken att personen som tillämpar detta alternativ inte tar emot mottagningsmeddelanden från den blockerade användaren.

Därför är detta formulär ett sätt att ta reda på att du är blockerad till 100%, särskilt när du skickar ett meddelande och du inser att läsbekräftelsen aldrig kommer, det är för att du lever detta scenario.

Personen svarar inte

Detta formulär går hand i hand med det föregående, när en person inte svarar på meddelandet eller samtalet och du på egen hand inte har fått ett meddelande om ett raderat konto, innebär det att den andra personen snart blockeras.

Kallas märken

När du blockerades märkte du att den andra personen inte kommer att ta emot dina meddelanden, på samma sätt, de är med videor eller samtal, de kommer inte fram och dina ansträngningar kommer att vara förgäves.

Kontaktfoto raderat

Både i Telegram eller WhatsApp och någon plattform för snabbmeddelanden kommer det att framgå att profilbild raderas. I Telegram när det händer istället för att visa profilbilden, visas initialerna för kontaktens namn, detta är ytterligare ett tecken på att du är blockerad.

blockering av telegramanvändare

Anledningar till att låset genereras

Generellt när denna typ av blockering inträffar, människor de försöker undvika kontakt, särskilt när det gäller en tidigare partner eller vänner som inte vill lockas.

Det är också bra när du befinner dig i ett skede där du vill gå igenom övergången från en tyst duell, det vill säga att ett par sammanbrott motiverar dig att inte vilja känna dig trakasserad.

Det ger dig tillräckligt med tonvikt för att gälla när du får hot, brist på respekt eller verbal aggression. Även om du kanske inte tror det på psykologisk nivå, tillåter dessa blockeringsfunktioner dig avsluta konton och avsluta cykler, letar efter ett annat sätt att skapa nya aktiviteter, intressen eller skapa en ny krets av nära vänner.

Trots att nätverk används på ett positivt sätt, när vissa nivåer av konflikter nås, är det aldrig lätt att nå gynnsamma avtal. Så det möjlighet att blockera en person det är alltid aktuellt och du kan tillämpa det utan problem.

Hur blockerar man en person på Telegram -plattformen?

Om du använder denna typ av metod på egen hand till eliminera giftiga människor i dina kontakter. Du behöver bara tillämpa följande steg:

  • Ange programmet.
  • Leta efter ikonen med tre horisontella staplar, vanligtvis är det den som tas som menykategori.
  • Ange avsnittet i dina kontakter.
  • Välj från din lista den kontakt du ska blockera.
  • Öppna chatten, klicka på delen av deras namn och klicka sedan på ikonen med tre prickar, som ligger bredvid ditt foto.
  • Välj att blockera, utför åtgärden.

Tänk på att plattformen också tillåter dig rapportera användare som bryter mot programmets regler. Kanske hade du inte tänkt på det, men Telegram har medel för att skydda din integritet och säkerhet. Speciellt när någon annan vill trakassera dig eller missbruka ditt förtroende.

Å andra sidan, oroa dig inte för att blockeras på Telegram, om du går igenom en främmande situation från din sida, annars, om du är den inblandade, försök att återfå vänskap eller kontakt med den andra personen, försök att nå en gynnsam överenskommelse för båda.