Hoppa till innehåll
TecnoGuias

Hur vet jag om du har blockerats på Skype

Hur vet jag om du har blockerats på Skype

Skype -videosamtal med snabbmeddelanden har blivit mycket populärt under årens lopp och passar alla mobila enheter. Som en typ av socialt nätverk är det möjligt att blockera andra användare, så i den här artikeln kommer vi att lära dig hur du vet om de har blockerad på Skype.

Du kanske har märkt det genom den första låsindikatorn, kan du inte längre se att en viss användare är ansluten, normalt ser du alltid deras anslutningsstatus. Det kan också vara så att användaren inte ens dyker upp för dig. Från detta kan du börja misstänka att du har blockerats.

Du har blockerats på Skype, vad ska du göra?

Tyvärr, när någon blockerar dig, dyker det inte upp ett jätteskylt som varnar dig och informerar dig, det finns inget program eller program som berättar vad du behöver kontrollera. Men om det finns ett sätt kan du kontrollera om du har frågan: Hur vet jag om jag var blockerad på Skype?

Steg 1

Som vanligt måste du först öppna Skype -programmet eller programmet, från den enhet som du vill ha åtkomst till eller som du använder på ett vanligt och dagligt sätt. Ange sedan ditt konto med ditt nummer eller din e -postadress och med ditt lösenord.

Steg 2

Hitta den person som du tror kan ha blockerat dig från "kontakter" -listan. Den här listan finns till vänster i datorversionen av Skype eller längst ner i mobilversionen.

Steg 3

Du kommer att kunna ha en överblick över alla dina kontakter och om personen du verkligen misstänker blockerade dig kommer ett frågetecken (?) eller ett x (x) att visas bredvid deras profilbild. Det sista alternativet kan också inträffa eftersom den användaren raderade dig.

Steg 4

Om du vill bekräfta om personen verkligen har blockerat eller tagit bort dig kan du öppna en chatt med den personen. Om personen faktiskt blockerar dig under namnet visas ett meddelande som säger "Den här personen har inte delat sina uppgifter med dig" eller på spanska "Den här personen delar inte längre sina uppgifter med dig.

Andra sätt att ta reda på om du har blockerats på Skype

Även om vi i de föregående stegen diskuterade det enkla sättet att bekräfta om en användare blockerade dig, kommer du att veta i det här avsnittet andra alternativ för att kontrollera om du är upplåst eller inte:

  • Försök ringa eller videosamtal med användaren, om "samtalsfel" visas Det kan bero på att jag har blockerat dig. Men det kan också vara en indikation på att internetanslutningen är lite instabil.
  • Du skriver ett meddelande men dessa de når aldrig den andra personen, det kan blockeras.
  • Att inte se profilbilden med vetskap om att personen har en det är ett tydligt tecken på att du har blockerats

På samma sätt kommer du i nästa avsnitt att kunna det enkla sättet att veta om du inte har blockerats.

Hur man vet om en användare inte har blockerat dig på Skype

Det enklaste sättet att veta att en person inte har blockerat eller tagit bort dig är att du kan se deras anslutningsstatus, inte en "?" eller ett "x". Du kan se det så här:

  • Grön status: Ansluten.
  • Gul klockstatus: Borta eller online men inte tillgängligt.
  • Röd status: Bry dig inte.
  • Status vit cirkel med grön kant: Osammanhängande

Det finns också den osynliga statusen att detta representeras av en cirkel med en grå kant. Men uppenbarligen osynlig eftersom användaren inte kan.